”Superman” fravælger Hollywood for at lave kristne film

Superman-stjernen Dean Cain fortæller, at hans tro blev styrket, da han blev far. Nu har både han og sønnen Christopher (til venstre) forladt Californien.

Skuespilleren Dean Cain har valgt at forlade Hollywood og Californien for i stedet at lave kristne film med stærke budskaber. Det skriver Christian Headlines.

”Jeg har mine meninger,” fortalte Cain for nylig til CBN Digital. ”Man ser en masse udskejelser i Hollywood. Jeg har også selv været udsvævende. Jeg har gjort ting, som jeg ikke er stolt af. Men jeg har bedt om tilgivelse for disse ting, og jeg har ændret adfærd. Der er bare så mange ting ved at være der.”

Svært at finde tegn på tro i Hollywood

”Superman”-stjernen fra 1990’erne bor nu i Las Vegas. ”Du finder ikke en hel masse [kristen tro], bestemt ikke åbenlyst, i Hollywood,” siger den nu 57-årige skuespiller. ”Det er derfor, jeg laver alle de trosbaserede film, jeg laver, fordi jeg gerne vil have de budskaber ud. Jeg synes, de film er virkelig vigtige.
De kan påvirke folks liv, og de kan sætte ord på oplevelser, som folk kender,” siger han, ”og når det sker, har jeg gjort det rigtige ved at lave den film.”

Faderrollen styrkede troen

Dean Kain er enlig far for Christopher Dean Cain, som nu er i 20’erne. Skuespilleren fortæller, at hans tro blev styrket, da han blev far.

”Jeg begyndte at opdrage dette barn – og jeg vidste, at han var det vigtigste i hele verden for mig.” ”Jeg skulle til at svare på alle hans spørgsmål. Jeg kan huske, da han fik at vide, at han skulle dø en dag. Det var omkring det tidspunkt, hvor jeg indså, at han er nødt til at forstå det med troen, og hvorfor vi er her, så det kommer til at give mening for ham.”

”Vi har alle vores egen proces her,” fastslog skuespilleren. ”Man vokser måske op i en husstand fuld af den kristne lære og går i kirke hver søndag, men alligevel har børnene spørgsmål – og det er naturligt. Jeg tror, ​​det er naturligt, og enhvers forhold til Gud er noget subjektivt. Det er unikt, og måden, hvorpå de kommer dertil, det er deres egen rejse. Jeg vil bare sige, at Gud og jeg har mange flere samtaler nu, end vi havde, da jeg var 25,” tilføjede han.

Dean Cain er mest kendt for sin rolle som Superman. Han har også skrevet og instrueret komediefilmen Little Angels (2021) og har haft roller i flere kristne film, blandt andet God’s Not Dead (2014)og Bringing Back Christmas (2023).