Workshop om kald og diakoni

Kathrine K. Hoffmann

Kathrine Krogh Hoffmann arrangerer en ny workshop i diakoni, som foregår på Diakonhøjskolen i Aarhus i foråret 2024.

Kathrine Krogh Hoffmann er cand. mag. i diakoni og har startet diakoni-forretningen Kristen spiritualitet, tro og livsstil. Workshoppen handler om emnet: “Hvordan realiserer jeg mit personlige kald og min tjeneste?” Her er det sociale, individuelle og praktiske aspekt i centrum. På workshoppen arbejdes dels refleksivt og dels konkret og handlingsorienteret med den enkeltes personlige kald og tjeneste og realisering heraf.

– Workshoppen henvender sig til dig, der gerne vil finde ind til, hvad dit kald er. Det er for dig, der mangler et kærligt puf og støtte til at leve kaldet ud og gøre det til konkret virkelighed. På workshoppen tilstræbes større afklarethed vedrørende emnet samt konkrete handlemuligheder og løsninger, som den enkelte kan tage med sig hjem til udmøntning i konkret praksis, skriver Kathrine Krogh Hoffmann i en pressemeddelelse.

Man kan læse mere om workshoppen på kristenspiritualitet.podia.com.