Flere Derek Prince-bøger udgives nu som lydbøger på dansk

En af de nye bøger, som nu kan købes som lydbog, er bl.a. ”Hvem er Helligånden”, som kan downloades på hosianna.dk.

Derek Prince Ministries Danmark, der arbejder med at oversætte Derek Princes bøger og undervisning til dansk og udgive dem, har nu produceret en række lydbøger, som du allerede nu kan downloade på Udfordringens bogsalg på hosianna.dk.

Derek Prince er en særdeles afholdt underviser, og hans bøger har et bredt publikum – ikke bare i Danmark, men i store dele af verden. I Danmark er det Derek Prince Ministries Danmark, der står for oversættelsen og udgivelsen af Derek Princes materiale. At nogle af bøgerne nu også udkommer som lydbøger, skyldes først og fremmest et ønske om, også at gøre Derek Princes undervisning let tilgængelig for svagtsynede og blinde.

Et marked i vækst

Lydbogsmarkedet er dog i hastig vækst i disse år, så mon ikke også andre læsergrupper vil finde tilbuddet interessant. Man har allerede i nogen tid kunnet købe lydbogen ”Krig i Himlen” af Derek Prince. De fem nye titler, som nu også kan købes, er:

  • Partnere for livet
  • Lucifer afsløret
  • Hvem er helligånden
  • Guds ord helbreder
  • Det lovede land

Inden for nær fremtid kommer der i hvert fald minimum en mere, lover Derek Prince Ministries Danmark.

Derek Prince Ministries Danmark skriver selv om de nye udgivelser:

”Vi kan med glæde bekræfte, at vi har valgt at udgive en stor del af vores oversættelser som lydbøger. Det har vi hovedsageligt valgt at gøre for kunne dele Derek Princes lære med svagsynede og blinde trosfæller. Vi håber dog samtidig, at det elektroniske format også vil tiltale en skare af nye interesserede. Det er svært at læse en bog, imens man rydder op eller kører bil, og vi tænker, at al denne tid, som man normalt kun afsætter til praktiske sysler, kan få større personlig værdi for en selv, når man samtidig tilfører det åndelige i form af en lydbog med refleksioner over Guds ord. Derek Princes virke har nu i over 70 år hjulpet kristne i deres forståelse af Bibelen. Udgivet på mere end 60 forskellige sprog, koncentrerer hans forfatterskab sig om jævnt forståelige og lavpraktisk anvendelige lektioner, henholdsvist om bøn og faste, grundlaget i den kristne tro, åndelig krigsførelse, Guds kærlighed, og ægteskab og familie, i et liv ledt af Helligånden og ud fra en grundig analyse af Bibelens ordrette originalsprog. I dag, 20 år efter hans død, er Derek Prince mere elsket end nogensinde før. Bøgerne er solgt i over to millioner eksemplarer, og der er dagligt tusindvis af lyttere, som stadigt følger radioprogrammet Derek Prince Legacy Radio. Organisationen Derek Prince Ministries dækker nu 80 lande på seks kontinenter med bogudgivelser, missionsvirksomhed og undervisning udi bibelkundskaben. I løbet af de sidste 14 år har det været vores privilegie at være en del af denne store og voksende familie. Det har lykkedes os at oversætte og udgive 31 af Derek Princes allerbedste bøger, og det er vores håb, at I vil tage lige så godt imod vores nye serie lydbøger som med vores hidtidige udgivelser. Der er nu seks tilgængelige lydbøger på Udfordringens bogsalg hosianna.dk, og vores dygtige oplæser Filip er ved at lægge sidste hånd på den syvende, imens han missionerer i Sydafrika. I kraft af vores lange og varme samarbejde med Udfordringen er det vores plan, at lydbøgerne løbende får eksklusiv premiere på Hosianna.
Det vil derfor være her i avisen, vi vil køre de første annoncer, hver gang vi har en ny lydbog klar.”