Luthersk Mission i Haderslev køber ny bygning

Den gamle bygning i Storegade i Haderslev er sat til salg. Foto: Privat.

Luthersk Mission i Haderslev har i mange år haft til huse i Storegade i Haderslev.

Luthersk Mission i Haderslev har sprængt rammerne, og derfor har de sat huset i Storegade til salg og købt en bygning i det sydlige Haderslev med bedre plads. Menigheden har oplevet en stille vækst over de seneste ti år, så der i dag er 120 medlemmer, foruden en del børn. Derfor er det ikke længere plads nok, og man har måttet finde nye lokaler.

Indvielse til jubilæum

”Vi har købt en bygning, der er 2,5 gange større end det, vi har nu,” fortæller Jakob Knudsen, som er kredsformand. Luthersk Mission i Haderslev overtog bygningen 1. januar og er begyndt på renoveringen. Planen er, at bygningen skal stå klar til indvielse i forbindelse med Luthersk Mission Haderslevs 75-års jubilæum til efteråret.