Inspirationsaften for erhvervsledere

Torsten Conrad, der er ansat på Aalborg Universitet, taler på Melsen Tech i Aalborg den 29. februar.

Missionsorganisationen Gospel Outreach indbyder den 29. februar 2024 til inspirationsaften for erhvervsledere.

Aftenens taler er Torsten Conrad, som er implementerings-, ledelses- og inklusionsspecialist. Han er en efterspurgt foredragsholder, underviser og sparringspartner for erhvervsliv og organisationer. Torsten Conrad har over 17 års ledelseserfaring og et særligt fokus på forskningsmiljøer. Han har været ansat på Aalborg Universitet siden 2011.

Menighedsplanter

Han har sideløbende arbejdet i mere end 15 år som præst i bl.a. projektkirke i Hjørring og været med til at plante nye menigheder. Han har derfor et budskab, som vil være interessant for alle uanset baggrund. Arrangementet foregår på Melsen Tech i Aalborg og er gratis. Man skal dog tilmelde sig inden d. 19. februar til erhverv@gospeloutreach.dk

GO-møde i Christiansfeld

Per og Lisbeth Hyldgaard vil fortælle om arbejdet i Gospel Outreach på Café Morgenstjernen i Christiansfeld den 7. februar.

Gospel Outreach har også et arrangement i Christiansfeld den 7. februar 2024. Det er en aften hvor Per og Lisbeth Hyldgaard vil fortælle om arbejdet i Gospel Outreach gennem vidnesbyrd, billeder og videoer og give et indblik i, hvad Gud gør i hele verden, gennem deres arbejde. Det foregår kl. 19 i Cafe Morgenstjernen i Christiansfeld og er åbent for alle interesserede.