Medlemmer af bogklubben får bog om Guds nærvær i familien og hæfte om kraften i Guds ord

I næste weekend modtager medlemmer af Udfordringens Bogklub bogen ”Desperat efter Guds nærvær i familien”, af Rhonda Mathisen. Bogen er en seks ugers andagts- og bønneguide, som har til formål at styrke de kristne familier.

Familierne har desperat brug for Guds nærvær

”Er dit hjem en kampplads eller et tilflugtssted,” spørger Rhonda Mathisen, der med bogen tilbyder en praktisk guide til at hjælpe familien med at blive et sikkert tilflugtssted omgivet af kærlighed. ”Når den åndelige krig raser i verden omkring os, opleves det også i familien. I stedet for at finde et sikkert tilflugtssted omgivet af familiens kærlighed, oplever vi ofte vores hjem som en slagmark.

Vi skal have gendannet det åndelige fundament i vores hjem. Jesu nærvær vil beskytte vores familier,” skriver forfatteren. Rhondas undervisning udrus-ter og hjælper familier til:

– At få Jesu nærvær tilbage i familien
– At etablere en regelmæssig samværstid
– At forholde sig til andre ud fra tillid til ens egen identitet i Kristus
– At oprette en åndelig atmos-fære af fred i hjemmet

Rhonda Mathisen (tidl. Hughey) er fra USA og leder af Fusion Ministries. Hun har flere gange besøgt Danmark og har talt på sommercamps i bl.a. Dansk Oase og Apostolsk Kirkes Netværk. Hendes første bog ”Desperat efter Guds nærvær” er udkommet i flere oplag på dansk. Rhonda er nu gift med norske Tommy Mathisen og bor i Norge. Sammen fokuserer de på at styrke familier og ægteskaber for derigennem også at transformere og styrke de lokale samfund.

Er du ikke medlem af bogklubben, kan bogen købes for 148 kr. på Udfordringens web-shop hosianna.dk.

Hæfte om kraften i Guds ord

Sammen med Rhondas bog udsendes John H. Osteens hæfte om kraften i Guds ord. I hæftet med titlen ”Der er et mirakel i din mund”’ fortæller John Osteen om sin egen erfaring med at opleve kraften i Guds ord og den bibelske baggrund for dette. Efter 19 år som baptistpræst stod John og hans kone en dag i en situation, hvor de desperat havde brug for et mirakel.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Deres nyfødte datter havde ved fødslen pådraget sig en hjernelammelse og havde ingen muskelkraft. John og hans kone bad for datteren, men oplevede ingen bedring. I stedet begyndte de over flere måneder at udtale Guds ord og løfter om helbredelse ud over datteren ud fra overbevisningen om kraften i Guds ord og i bekendelsen. Efter fem måneder var der tydelige fremskridt, og deres datter voksede op som et fuldstændig normalt barn, hvilket lægen bekræftede var et mirakel.

Hæftet på 30 sider kan også købes på Hosianna.dk og koster normalt 20 kr.

Medlemsfordele

Fire gange om året udsender Udfordringens Bogklub en bog til alle klubbens medlemmer. Det koster kun 200 kr. om året at være medlem af bogklubben.Det vil sige, at du som medlem får fire bøger til kun 50 kr. stykket – og endda inklusiv porto. For at være medlem af Udfordringens Bogklub skal du være abonnent på Udfordringen og have adresse i Danmark.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en bog sammen med din avis fire gange årligt.

Tilmelding inden tirsdag

Hvis du tilmelder dig på udfordringen.dk/bogklub inden tirsdag d. 27. februar kl. 12, vil du allerede modtage næste bog sammen med avisen i den efterfølgende weekend. Husk at indbetale 200 kr. til MobilePay nr. 225016 – eller konto 7040-000 2115631 – mrk. bogklub, efter at du har tilmeldt dig via kontaktformularen på hjemmesiden.