Ny forlagschef for Eksistensen

– Den tid, vi lever i, kalder på meningsfulde bøger, siger Lisbeth Elkjær Øland, der fra 1. marts skal lede forlaget Eksistensen.

Bestyrelsesformand for fonden bag forlaget, Peter Hedegaard, udtaler:

”Vi er i bestyrelsen meget glade for, at Lisbeth nu træder i spidsen for vores gamle forlag. Eksistensen er i en god udvikling, og det bliver spændende at følge, hvordan fremtiden folder sig ud med hendes mange ideer og erfaring. Samtidig siger vi farvel til vores dygtige og afholdte generalsekretær gennem otte år, Morten Christiansen, og vi ønsker ham alt godt i det nye, der venter.”

Lisbeth Elkjær Øland, der er cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling og bachelor i musikvidenskab og religion fra Københavns Universitet, har 15 års forlagserfaring fra Bibelselskabet samt viden om kulturlivet fra blandt andet ROMU – Museer i Roskilde, Lejre og Frederikssund. Privat bor hun i Roskilde med sin familie.