Erfaren efterskolelærer bliver viceskoleleder i Aarhus

41-årige Rasmus Klintebjerg fra Odder bliver ny viceskoleleder på Jakob-skolen fra 1. april. Dermed får skolen en profil, der brænder for fællesskab, undervisning og formidling.

Det skriver Jakobskolen i en pressemeddelelse. Rasmus Klintebjerg har de seneste 16 år arbejdet som efterskolelærer på Rudehøj Efterskole ved Odder, men snart hedder jobbet viceskoleleder i Aarhus. Og det er en stilling, han glæder sig til:

”Jeg brænder for skolelivet, fællesskab, undervisning, formidling, for ledelse og for at se børn og unge flytte sig og få tro på sig selv og andre. Som skole er vores fornemste opgave at være med til at præge og danne børn og unge. Det glæder jeg mig til at arbejde med på Jakobskolen,” fortæller Rasmus Klintebjerg.

På Rudehøj Efterskole har han gennem årene bestridt en række forskellige, administrative poster, blandt andet som tillidsrepræsentant og medarbejderformand, ligesom han har stået for skemalægning og vagtplaner. Derudover har han stået for årsplanlægning af skolens særlige 10. klasse Front, udlandsrejser og meget mere. Rasmus Klintebjerg er uddannet lærer, har en lederuddannelse fra Arrow og bor i Odder sammen med sin kone og deres tre børn.