Tre nye præster indsat i Apostolsk Kirke

Den seneste måned har Apostolsk Kirkes Tjenesteteam akkrediteret tre nye præster.

 

Rishiban Rudratheesan

Det skriver Apostolsk Kirke på hjemmesiden.

 

Rishiban Rudratheesan blev søndag den 21. januar indsat som præst i Åbenkirke, Herning. Rishiban er født og opvokset i Herning og har været en del af Åbenkirke i snart syv år. Han har ledt kirkens medie- og teknikteam i en del år, hvorefter han blev præsteaspirant og nu er blevet indsat som præst. Til daglig leder han områderne teknik, medie, onlinekirke samt gudstjenester og events.

Også Daniel Malan blev indsat som præst i Åbenkirke, Herning, den 21. januar. Daniel har gennem arbejdet på efterskole og bibelskole og senest i Åbenkirke vist, at han brænder for at se næste generation opleve autentisk tro.

Daniel Malan

Han er også passioneret for pastorale samtaler, vandring med mennesker i livskriser og kommunikation.

Steffen Bay blev i januar akkrediteret i Teglgårdskirken, Middelfart. Steffen er opvokset i Osted på Midtsjælland og har sin kirkelige baggrund i Evangelisk Frikirke Danmark. Han er gift med Kristina og sammen har de tre døtre. Han er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i København og har bl.a. været lærer på Acts Academy, hvor han også i mange år har stået i spidsen for Kolding Sommergospel.

Siden 2017 har Kristina og Steffen været en del af Teglgårdskirken, Middelfart, hvor Steffen leder gospelfællesskabet, er en del af lederteamet og indgår i forskellige pastorale tjenesteområder.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Steffen Bay