Catherine Lidstone spiller Marthas søster Maria i The Chosen

Catherine Lidstone spiller i ”The Chosen” rollen som den Maria, der var søster til Martha og Lazarus fra Betania.

Skuespilleren Catherine Lidstone oplever, at hendes egen trosrejse afspejles i rollen som Maria i den bibelske hitserie ”The Chosen”. Det skriver Christian Headlines.

Under en vandretur nær sit hjem i Los Angeles mødte Catherine Lidstone ”tilfældigt” en skuespillerven, der lige havde fået en rolle i den nye tv-serie, The Chosen. På det tidspunkt medvirkede hun i serien ”Proven Innocent”, men muligheden for at medvirke i et trosbaseret projekt om Jesus vakte hendes interesse. Dels stemte det overens med hendes egen tro, og dels ville det skaffe hende et andet job.

”Han sagde: ”Jeg har ingen idé om, hvor det her vil ende, om det vil lykkes eller ej. Der er et meget lavt budget.”” Det afskrækkede dog ikke Catherine Lidstone. Efter en mislykket audition til anden sæson fik hun rollen som Maria fra Betania, altså Maria fra søsterparret ”Martha og Maria”. I denne rolle har hun medvirket i flere kendte bibelscener, blandt andet den hvor Maria lytter til Jesus, mens hendes søster har travlt og beklager sig over hende.

Hun medvirker også i den stærke beretning, hvor Jesus oprejser Lazarus fra de døde.

Serien når folks hjerter

Rollen som Maria er en stor gave, fastslår skuespilleren. Siden hun startede, er serien vokset fra et lavbudgetprojekt til et globalt hit på flere millioner dollars. ”Vi er bare overraskede over den succes, som showet har opnået,” fortalte hun Christian Headlines. ”Det har åbenbart virkelig nået folks hjerter.” Catherine Lidstone er også en af hovedpersonerne i den nye film ”Fortyseven Days with Jesus”, som følger et konfliktramt ægtepar, der fortæller deres børn historien om Jesu sidste dage på jorden.

Skuespilleren tilføjer, at hun er meget taknemlig over, at hun som voksen er kommet til personlig tro. Hun kommer nu i en kirke, der hjælper hende med både at læse og forstå Bibelen. ”Bibelen er virkelig et ægte kærlighedsbrev til menneskeheden fra Gud,” siger Catherine Lidstone.