Hver 3. af The Chosen’s seere er ikke kristen

I den bibelske serie The Chosen’s Sæson 3 kan man se Jesus tale til og senere bespise 5000. Nu har 7. og 8. afsnit af Sæson 4 haft biografpremiere.

Omtrent en tredjedel af alle bibelserien The Chosen’s seere er ikke kristne, viser nye data, ifølge ChristianHeadlines.com.

De nye data viser rækkevidden og virkningen af ​​den populære serie, der nu er tilgængeligt på store platforme som Netflix og Prime.

Vækst under pandemien

Serien blev lanceret i 2017, men voksede til viral status under pandemien i 2020. Nu er man i gang med sæson 4, og sæsonens afsnit 7-8 har netop haft premiere i USA’s biografer. Til sidst vil hele sæson 4 være tilgængelig på den gratis Chosen- app, skriver Christian Headlines.

Både unge og ældre fans

Katherine Warnock, der er vicepræsident for originalt indhold i The Chosen, udtalte til ChristianHeadlines:

”Vi fik for nylig nogle data, der viste, at over halvdelen [af seerne] enten var praktiserende kristne eller kulturkristne,” sagde hun. ”Og så var omkring 30 procent enten nysgerrige på kristendommen eller uden en kristen tro. Det var vi dybt overraskede over.” Men også aldersspredningen overraskede Katherine Warnock:

”Vi var også overraskede over antallet af Gen Z og yngre, der sluger vores show – for vores kernepublikum er absolut fra år 2000 eller ældre,” oplyste hun.
Undersøgelsen har ikke kun set på balancen mellem kvinder og mænd, men også alderspredningen. Og det er især glædeligt at serien ikke bare tiltrækker så mange fra den yngre generation, men også et ikke-kristent publikum, fastslår Katherine Warnock.

Alle demografiske grupper

Skaberen af The Chosen, Dallas Jenkins og hans forfatterteam, har ifølge vicepræsidenten et mål om at nå alle demografiske grupper.

”Når Dallas og forfatterne siger, ”Hey, vi vil have, at verden bliver introduceret til den autentiske Jesus” – så mener de det,” sagde Katherine Warnock. Hun tilføjer, at Bibelens Jesus tiltrak ”alle typer mennesker og verdenssyn“. En fan af serien, som er agnostiker, har for nylig fortalt hende, at han ofte græder, når han ser The Chosen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:På vej mod Jerusalem

Om de kommende afsnit oplyser Katherine Warnock i interviewet, at sæson 5 vil sætte fokus på Jesu indtog i Jerusalem. Sæson 6 og sæson 7 vil handle om henholdsvis korsfæstelsen og opstandelsen.