Syng gospel 2. påskedag

2. påskedag er der stor gospelfest i Aabenraa, hvor kor i alle aldre er klar til at give publikum en festlig afslutning på påsken. Foto: GospelFamily.

2. påskedag, mandag den 1. april 2024, åbner GospelFamily dørene til en musikalsk påskefejring. Det foregår i Frøforsyningen i Aabenraa og er gratis for alle.

Der er mange forskellige måder at fejre påsken og Jesu opstandelse på. En af måderne er at synge og glæde sig sammen med andre. Den mulighed er der i det sønderjyske, når GospelFamily, der tæller ikke mindre end seks gospelkor, åbner dørene til en gospelfest 2. påskedag i Aabenraa.

Noget for alle

Her fejres påsken med gospelsang og fællessang i selskab med GospelFamily, som består af korene GospelSpirer, GospelRoots, GospelTeens og GospelOaks.
Disse fire kor repræsenterer folk i alle aldre: Børn fra 0. klasse og helt op til de modne voksne. Der vil altså være noget for enhver smag, og publikum inviteres til at være med til at synge og danse.

Der vil også være påskerelateret læsning, som også hænger sammen med de sange, der synges.

De unge gospelsangere har travlt, for de skal nå at lære 14 sange, danse og masser af replikker inden musicalpremieren den 26. april. Foto: Ludmilla Parsyak.

Smagsprøve på musical

Som noget ekstra bliver der mulighed for at få en smagsprøve på Torben Callesens helt nye musical ”BACKSTAGE”, som får premiere d. 26. april. Det er en musical, som man har arbejdet længe på, og som kormedlemmerne ser frem til at dele med publikum. Musicalen har været længe undervejs, og der er allerede nu 4.000 skoleelever, som er tilmeldt til at opleve den.

Påskefejringen

Arrangementet den 1. april 2024 starter kl. 14.15 og varer ca. en time og 15 minutter. Frøforsyningens adresse er Lille Kolstrup 20, 6200 Aabenraa. Der er fri entré, alle er hjerteligt velkomne.