Kronjyllands Frimenighed har åbnet legestuen NOAS Ark

Anja Sloth sidder klar og venter på børnene til NOAS Ark.

Kronjyllands Frimenighed på Grenåvej i Randers har åbnet en legestue tirsdag formiddag. Tilbuddet gælder børn i alderen 0-5 år og deres forældre.

Det er en invitation til gode samtaler, relationer, rytmik, sang, sjov, leg, kreativitet og hygge, hvor børn og forældre kan deltage i en sjov og lærerig formiddag med masser af sang og rytmik. Legestuen ’NOAS Ark’ finder sted hver tirsdag formiddag kl. 9.45 og ledes af Anja Sloth, som er passioneret omkring at skabe et positivt miljø for børn.

”Jeg har længe gerne villet lave en legestue, og nu er jeg gået i gang i Kronjyllands Frimenighed. Hver tirsdag formiddag starter med, at vi hilser på hinanden, synger en god blanding af kristne og almindelige børnesange, hører en kort bibelfortælling og beder fadervor. Dernæst er der fri leg, inden vi slutter af med at spise vores madpakker,” fortæller Anja Sloth.

”NOAS Ark er en fantastisk mulighed, for at børn og forældre kan skabe et fællesskab, hvor leg og læring går hånd i hånd,” slutter Anja.