Wycliffe holder årsmøde i Bethelkirken i Aalborg

For første gang siden 1996 har Wycliffe Danmark en bibeloversætter, som forbereder sig på at rejse ud.

Foreningen Wycliffe Danmark holder årsmøde søndag den 28. april 2024 i Bethelkirken, Niels Ebbesens Gade 14, 9000 Aalborg. Her kan man bl.a. møde Kristin Westh, som forbereder sig til at blive udsendt til et arbejde med bibeloversættelse i Vestafrika.

Kristin Westh, der er cand. mag i fransk, har nu afsluttet sin kandidatgrad i lingvistik og bibeloversættelse og er nu i gang med at finde støtte til sin fremtidige udsendelse. Udsendelsen af Kristin er Wycliffe Danmarks første udsendelse siden 1996, og derfor vil der under årsmødet være et interview, hvor hun deler sine tanker om sin fremtidige tjeneste.

Årsmødet

Årsmødet starter med gudstjeneste kl. 10.30. Efter frokost er der interview med Kristin Westh ved Nikolaj Birkkjær Andersen, generalforsamling og valg til bestyrelsen. Det er gratis at deltage i årsmødet, men af hensyn til frokosten er der tilmelding senest den 19. april.