Årsmøde med indtryk fra eksotiske himmelstrøg

MAF Danmark får besøg af udsendte på hjemmeophold fra Papua Ny Guinea.

Rebecca og Tajs Würtz Jespersen taler på MAF’s årsmøde i Herlev. Foto: MAF.

Mission Aviation Fellowship (MAF) Danmark inviterer til årsmøde med besøg fra Papua Ny Guinea. Det sker i Lindehøj Kirke i Herlev lørdag den 20. april.

Når MAF Danmark inviterer til åbent årsmøde lørdag den 20. april kl. 12.30, bliver det med besøg helt fra det fjerntliggende Papua Ny Guinea nord for Australien og øst for Indonesien. Det unge par Rebecca og Tajs Würtz Jespersen er nemlig på hjemmeophold fra det eksotiske land, hvor Rebecca arbejder som skolelærer og Tajs som kommunikationsmedarbejder.

Udruster næste generation

Papua Ny Guineas ni millioner indbyggere har hårdt brug for god skoleundervisning, da kun to tredjedele af landets børn kan læse og skrive, når de er fyldt 15 år. Rebecca underviser på en international skole i Mount Hagen, hvor 90 procent af børnene kommer fra lokale familier.  ”Det er så fedt at have med børn at gøre i en skole, som vil udruste en generation til at lede landet ind i en bedre fremtid,” fortæller Rebecca.

Papua Ny Guinea står med massive problemer. I landområderne har kun halvdelen af befolkningen adgang til rent drikkevand. Kun 20 procent har et ordentligt toilet. Derfor er der høj risiko for at blive smittet af dødelige sygdomme som tyfus, gul feber og malaria.

Årsmødet

Man kan se årsmødets program på www.maf.dk/aarsmoede24

Autentiske historier inspirerer

Mens Rebecca underviser, flyver Tajs ud i afsidesliggende områder for at rapportere fra MAF’s hjælpearbejde.
”Det er vigtigt at fortælle, hvordan de lokale folk lever og har det, så vi bliver inspireret herhjemme til at støtte og bede for MAF’s hjælpearbejde,” siger Tajs.

MAF står for Mission Aviation Fellowship. I Papua Ny Guinea når MAF med 10 små fly ud til isolerede mennesker via 200 små landingsbaner adskilt af høje bjerge og tæt jungle.

På verdensplan flyver MAF ud med 116 små fly i 24 udviklingslande. Flyene er læsset med nødhjælp, medicin og kristen litteratur og medarbejdere fra i alt 1.400 organisationer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:1 mio. i øget omsætning

På årsmødet kan MAF Danmark afsløre en omsætning på 6,8 millioner kroner – en forøgelse på 1 million i forhold til sidste år. Pengene går bl.a. til MAF’s internationale arbejde og de danske udsendte: Rebecca og Tajs Würtz Jespersen og Heidi og Steffen Engedal. Steffen leder den skole, hvor Rebecca arbejder.