Ny missionær i Betania Kirkecenters team

Anne Manning-Pedersen blev den 24. marts velsignet som missionær i Danmark af menigheden i Blåhøj, som beder for hendes tjeneste.

Den 24. marts afholdt Betania Kirkecenter, Blåhøj, en særlig gudstjeneste for at velsigne og byde Anne Manning-Pedersen velkommen som en del af deres Missions Team.

Betania Kirkecenter er en kirke med fokus på mission og har siden 1978 sendt 31 missionærer ud i Danmark og til syv andre lande. Denne gang var det Anne Manning-Pedersen, som ledelsen lagde hænderne på og udsendte til det arbejde, Gud har kaldet hende til i Danmark. Kirkens præst, Torben Madsen, fortæller, at denne beslutning blev truffet, efter at Anne ved søndagsgudstjenesten den 7. januar i år prædikede i kirken.

Flere i ledelsen og menigheden oplevede en klar åndelig tilskyndelse til at byde hende velkommen i deres fællesskab og tilbyde sig selv som hendes åndelige familie og bønneopbakning for hendes tjeneste. Ledelsen bad over dette og inviterede Anne til at blive udsendt som missionær til Danmark, hvilket hun accepterede med stor taknemmelighed.

”Vi er taknemmelige for at have Anne om bord som en del af vores missionsteam og vil også bruge hende mere til bibelundervisning i menigheden.”

Gave til kirken i Danmark

Anne er fra Indien og har været i Danmark siden maj 2017, hvor Gud overnaturligt i en drøm på dansk fortalte hende, at hun skulle gifte sig med en dansk mand, som hun havde mødt i Israel, men næsten ikke kendte. Anne Manning-Pedersen adlød Guds ledelse og kom til Danmark og fortsætter nu med at tjene med undervisning og forkyndelse efter at være blevet enke i august 2022. Hun har to voksne, gifte børn og et barnebarn i Indien.

”Anne er en stor gave til kirkerne i Danmark. Hun har en klar og tydelig lærertjeneste, noget vi har stort behov for i Danmark,” siger Torben Madsen.

Da Anne Mannning-Pedersens tjeneste nu er baseret i Betania Kirkecenter, håber vi, at hun vil blive brugt af mange flere kirker og organisationer i Danmark med hendes gave til at undervise menigheder og grupper og at træne kirkens ledere i tjenesten, skriver Betania Kirkecenter i en pressemeddelelse.