Luthersk Mission holder landsmøde i Skjern

Landsmødet ventes at samle 1000 børn, unge og voksne fra hele landet. Arkivfoto/Luthersk Mission.

Der vil være masser af forkyndelse, fællesskab og fritidsaktiviteter, når Luthersk Mission (LM) holder sit store Landsmøde 2024. Det foregår i ”bededagsferien” den 26.-28. april i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Landsmødet ventes at samle godt 1.000 børn, unge og voksne fra hele landet. Nogle vil være med for første gang, andre fordi deres familie gennem generationer har deltaget i LM’s landsmøde.

Kom og syng – du er fri

Landsmødet byder på et tætpakket program med en bred vifte af tilbud i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Ud over møderne for de voksne er der tilbud for både børn, juniorer og unge med mulighed for at prøve Kulturcenterets mange aktiviteter som bowling, golfsimulator med mere. Temaet for årets landsmøde er ”Fri”. Med overskrifter som ”Fri til at være barn”, ”Fri til at tjene” og ”Fri til at elske” kommer samlingerne på landsmødet til at kredse om friheden i Gud.

Tidligere missionær og sognepræst, Frederik Berggren Smidt, har skrevet sangen “Kom og syng, du er fri” særligt til Landsmødet. Desuden deltager flere af Luthersk Missions samarbejdspartnere fra udlandet, deriblandt biskop Blastone Gavile fra Iringa i Tanzania og Theara Sim, der er leder af et kristent kollegie i Siem Reap i Cambodja.

Børnedyrskue

De mange deltagere får også tid til at holde pauser under landsmødet, nyde det gode vejr og komme ud og se lidt af lokalområdet. Blandt andet er der lagt op til en vandretur i Vandhaverne og Den Grønne Korridor, som ender i Skjern Å-dalen. Derudover er der planlagt en række forskellige eftermiddagsaktiviteter for hele familien på Kulturcenteret, blandt andet et børnedyrskue med præmier til de mange flotte kæledyr, så der er nok at tage sig til mellem møderne, skriver Luthersk Mission i en pressemeddelelse.