Frikirken Randers holder indvielsesfest

Allerede påskedag holdt Frikirken Randers sin første gudstjeneste i det nye kirkecenter. På podiet ses ledende præst Kent Jacobsen. Foto: Frikirken Randers.

Frikirken Randers inviterer til åbent hus og festgudstjeneste den 20.-21. april i forbindelse med åbningen af et nyt kirkecenter på Mariagervej 115-17.

Frikirken Randers har allerede holdt påskegudstjeneste i det nye kirkecenter den 31. marts. Nu følger den officielle åbning, som skal fejres over to dage med både åbent hus og en festgudstjeneste.

”Det er med stor forventning, taknemmelighed og glæde, at vi ser frem til det nye kirkecenter, da kirken er vokset ud af rammerne, og vi oplever en vækst i antallet af medlemmer. Derfor indbyder vi hele byen med stor glæde til at fejre de to dage sammen med os,” siger Kent Jacobsen, som er ledende præst i Frikirken Randers.

Åbent hus for hele byen

Lørdag den 20. april kl. 10-15 er der åbent hus for nabolaget, netværket, erhvervspartnere, familien, ja, hele byen. Denne dag vil et hold værter stå klar til at give gæsterne en guidet tur rundt i bygningen og fortælle om byggeprocessen og kort om, hvad en frikirke er. Der bliver selvfølgelig også serveret en let forfriskning, og der vil være masser af aktiviteter for børnene, skriver frikirken i en pressemeddelelse.

Festgudstjeneste

Frikirken Randers har 415 medlemmer i alle aldre.

Søndag den 21. april kl. 15-18 er dagen for den officielle indvielse med en stor festgudstjeneste. Her vil borgmester Torben Hansen være med til at “klippe” en alternativ rød snor, og Frikirken Randers vil sige en speciel tak til alle, der har været med til at virkeliggøre denne drøm for kirken.

”Det bliver virkelig en festdag, som vi har set frem til længe. Åbningen af det nye kirkecenter er kulminationen på mange års planlægning og forventning. Vi glæder os til at byde hele byen velkommen i kirken,” siger Kent Jacobsen. Dagen vil stå i taknemmelighedens, festens og glædens tegn. Og dertil hører servering af bobler og lækker kage, lover menigheden.

Kort om Frikirken Randers

• Frikirken blev stiftet i 1888 og hed tidligere Den Evangeliske Frikirke.

• Har haft kirkebygning på Vennelystvej i Kristrup indtil 2008. Siden da har menigheden boet til leje i Nellemann bygningen på Kongens Ege og sidst på Niels Brocks gade.


Artiklen fortsætter efter annoncen:• I 2019 blev Pinsekirken en del af frikirken, og man skiftede navn til Frikirken Randers.

• Det er pinsekirkens gamle kirkebygning på Mariagervej, som er blevet renoveret og har fået en tilbygning på 2500 m2 med plads til 500 deltagere til gudstjenester.

• I Frikirken Randers er der 415 medlemmer i alle aldre.


Artiklen fortsætter efter annoncen:• Frikirken har en bred vifte af aktiviteter i ugens løb: Gudstjeneste, legestue, Familienetværket, Onsdags-café for seniorer, børnekirke, teenage-kirke, unge-kirke og Lifegroups, som er mindre grupper, der mødes i hjemmene.