Vineyard Nordic holder lederkonference i Oslo

Blandt de internationale talere på Vineyard Nordic er ægteparret Eleanor og John Mumford fra England.

Vineyard Nordic afholder lederkonference i Oslo i weekenden 11.-13. april 2024, hvor alle, som står i kristent lederskab, kan deltage.

Temaet for konferencen er: ”The Kingdom Journey”. Det handler om at følge Kristus gennem alle livets faser, ved at bære vidnesbyrdet om hans trofasthed og holde fast i det håb, vi har i hans plan for vores liv, samfund og nationer, hedder det på Vineyard Nordic’s hjemmeside.

Opmuntring og udfordring

Formålet med konferencen er at opmuntre, udfordre og inspirere ledere til at leve troen ud og være et vidnesbyrd. Arrangørerne har en forventning om, at Gud vil opmuntre og udfordre den enkelte, gennem inspirerende talere og lovsang, men også gennem fællesskab og samtaler under konferencen.

Talere

Til at være med til at inspirere, har Vineyard invitereret både nordiske og internationale ledere.

Eleanor og John Mumford

Eleanor og John Mumford har stået i spidsen for Vine-yard i England og Irland i over 20 år. De arbejdede sammen med John Wimber i Californien, inden de i 1987 startede den første Vineyard-menighed i England. I dag er Eleanor og John med til at lede ”The Vineyard Global Initiative”, der er med til at hjælpe Vineyard med at vokse internationalt.

Hanna Börjesson

Hanna Börjesson er seniorpastor i Göteborg Vineyard i Sverige sammen med sin mand Torbjörn og har været det siden 2021. Hannas passion er at studere og undervise i Bibelen og at se mennesker komme til tro på Jesus.

Caroline Lunde

Caroline Lunde er leder af Vineyards ”Nordic Youth” og er koordinator for ungdommen i Vinyard i Norge.

Danske talere

Der er flere seminarer på konferencen, og her finder man danske talere som Flemming Mølhede og Anne Aagaard. De to vil holde et seminar om udvikling af nye ledere. Det understreges, at alle er velkomne på konferencen, som altså ikke kun er for folk fra Vineyard. Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig på www.vineyardnordic.org.


Artiklen fortsætter efter annoncen: