”Kraftværket” i Kolding inviterer til en aften med helbredelse

Michael Bobjerg, der er leder af Kraftværket i Kolding, fortæller om sin egen oplevelse af at blive helbredt, og han tilbyder forbøn sammen med sit team.

Kraftværket inviterer på en aften med helbredelse fredag den 24. maj kl. 19 i Kolding.

– Der er ikke noget, der som fysisk sygdom og psykiske lidelser kan lægge et pres på vores liv. Derfor glæder vi os til at give mange en anledning til at blive helbredt gennem Guds kraft, fortæller Michael Bobjerg, der er leder af Kraftværket i Kolding.

Cafémøde med mulighed for forbøn

Michael Bobjerg har selv oplevet helbredelse, og sammen med kraftværkets team har han stor erfaring med at hjælpe mennesker i frihed. I løbet af aftenen, der foregår i cafeen i Samværket, vil man kunne høre personlige historier om at blive helbredt, og Michael Bobjerg vil tale et trosstyrkende ord om Guds kærlighed og Hans glæde ved at helbrede os. Til sidst bliver der serveret en kop kaffe, mens der bliver anledning til personlig forbøn.

Kraftværket

Kraftværket, der er en del af Kirkeibyen i Kolding, holder møder med helbredelse, tilbyder træning i at sætte fri samt konsultationer med frihed og helbredelse gennem samtale, bøn og Guds kraft.