Bibelskole oplever fremgang

Forstander Lars Bo Olsen glæder sig over mange tilmeldte og ser flere nye indholdsmæssige opgraderinger.

Acts Academy i Kolding oplever stor søgning til bibelskolen.

Acts Academy, Apostolsk Kirkes højskole i Kolding, har i en del år oplevet faldende elevtal og har af samme grund været igennem en omstrukturering og ændring af valgfag og linjer de senere år. Det mærker de nu resultatet af.
Lars Bo Olsen, som er forstander på skolen, fortæller i skolens nyhedsmail, at de nu er kommet over 50 elever på det lange kursus for første gang i nyere tid. Helt præcist er der nu tilmeldt 52 elever. Det sker nu for første gang i 13 år.

Ny lederlinje

Skolen er begyndt at optage elever til efterårsholdet, som starter 17. august 2024, og oplever stor interesse for skolen fra både danskere og udlændinge. På indholdssiden glæder skolen sig over nogle opgraderinger, særligt for de elever der vælger at tage et år mere på Acts. Der bliver en ny lederlinie kaldet “LEAD2”, og så arbejder skolen på flere muligheder for internship og tjenestepraktik.