Promissio ansætter koordinator til genbrugsområdet

- Jeg elsker at arbejde et sted med et tydeligt formål, siger Finn Mester.

Finn Mester-Christensen

Fra og med 15. maj begynder Finn Mester-Christensen i en nyoprettet stilling som udviklingskoordinator i missionsselskabet Promissio. Det er særligt genbrugsarbejdet, Finn Mester skal arbejde med.

Finn Mester kommer med den helt rette erfaring til at kunne opfylde bestyrelsens målsætning om at optimere Promissios nuværende butikker og ikke mindst at åbne flere, oplyser Promissio i en pressemeddelelse. Finn Mester har tidligere været både butikschef og butiksudvikler i detailbranchen, og han har de senere år også arbejdet specifikt med genbrugsbutikker. Det tiltaler ham at træde ind i en organisation, hvor formål og forretning går hånd i hånd:

Det rette hjerte og formål

”Promissio virker til at have hjerte og formål det helt rigtige sted, og jeg elsker at arbejde et sted med et tydeligt formål,” siger Finn Mester. Vigtigheden af formål kommer blandt andet til udtryk ved, at Finn Mesters entreprenørskab har udfoldet sig på friskoler og efterskoler, som han enten har startet op eller hjulpet på ret køl efter nedgangstider.

For fremtiden bliver det ikke lærere, men frivillige, Finn Mester skal engagere, og han er klar til at tage fat. ”Jeg glæder mig til at møde alle de frivillige i butikkerne og få åbnet nogle flere genbrugsbutikker,” siger Finn Mester.

Nyt fokus på genbrug

Generalsekretær i Promissio, Frede Ruby Østergård, glæder sig over ansættelsen, som er den første af sin slags. ”Vi har ikke tidligere haft en medarbejder med primært fokus på genbrug, og vi ser stadig en mulighed for fremgang indenfor genbrugsarbejdet, hvilket vi i nogle år har overvejet at udnytte. Det sker nu med Finn, og vi ser frem til se effekten af hans indsats i vores genbrugsbutikker,” siger Frede Ruby Østergård.

Promissios primære indtægt er gaver givet af private, og det kommer ansættelsen ikke til at ændre på, for formålet er at supplere gaverne med flere midler til arbejdet gennem genbrug.

”Vi har fortsat mange trofaste givere, og der kommer også nye til, men vi kan se, at der skal endnu flere midler til for at kunne holde samme niveau af støtte til partnerne i fremtiden. De midler, tror vi på, at Finn kan være med til at skaffe gennem genbrug,” slutter generalsekretær Frede Ruby Østergård.