Lederskifte på behandlingshjemmet Betesda

Søren Kokkenborg og hustruen Tina har været lederpar på Betesda i 35 år.

Tina og Søren Kokkenborg har været lederpar på behandlingscenteret Betesda i landsbyen Karstoft ved Herning siden 1989. De har, sammen med dedikerede medarbejdere, gennem de sidste 35 år arbejdet med over 400 beboere. For dem, som kender stedet, er Søren Kokkenborg lig med Betesda.

Gennem et ophold på Betesda har mange beboere oplevet at komme ud af et stof- og/eller alkoholmisbrug, og mange af dem lever i dag et liv uden misbrug.
Bestyrelsen for Betesda er taknemmelige for de mange år, Søren og Tina har lagt i stedet.

”Der er mange fantastiske vidnesbyrd, og det skyldes primært, at Jesus er den samme i går, i dag og til evig tid. Vi ønsker som bestyrelse at sige en kæmpe tak til Tina og Søren, som har ledt Betesda med stor kærlighed, passion og ordentlighed til at være et respekteret og velfunderet behandlingssted. De har stået ved roret i såvel medgang som modgang og holdt fast i troen på Jesus, som kan forvandle ethvert menneske og situation,” siger Mikael Schlosser, som medlem af Betesdas bestyrelse.

Bestyrelsen vil nu i samarbejde med Søren Kokkenborg gå i gang med at lede efter ny leder til stedet, og de forventer, at det vil være på plads i første halvår af 2025.

Søren håber fortsat at være en del af arbejdet og støtte den nye leder. Desuden er det tanken, at Tina forbliver som ansat på stedet.