Netværket KNUS ansætter projektmedarbejder

Kristent Netværk omkring Udfordret Seksualiet (KNUS) udvider indsatsen med ansættelsen af Daniel Russell som ny projektmedarbejder.

Daniel Russell er ansat med særligt fokus på samtale med og undervisning af unge. Daniel har selv en homoseksuel problemstilling og læser teologi på Menighedsfakultetet. Han er 26 år og single.
Han kom selv til tro som 15-årig og har siden haft sin gang i folkekirken og IMU, skriver KNUS i en pressemeddelelse. Daniel vil gerne gennem egen historie, teologisk research og fællesskaber hjælpe andre udfordrede til at elske sig selv og leve med Jesus, hedder det på KNUS’ hjemmeside.

KNUS

KNUS er et diakonalt arbejde, som på traditionelt bibelsk grundlag vil hjælpe og skabe netværk for kristne, der oplever deres seksualitet udfordrende, samt skabe kirkeligt fokus og dialog på udfordringerne og de bibelske løsninger. KNUS vil deltage med en stand på SommerOase fra den 16.-23. juli samt på SommerCamp i Kolding i uge 28.