Ny dansk præst til Thailand

Danske Sømands- og Udlandskirker har ansat sognepræst ved Brorsons Kirke i København, Nicolaj Stubbe Hørlyck, som ny præst iThailand fra 1. september.

Nicolaj Stubbe Hørlyck rejser til Thailand sammen med sin hustru, Anna Kirstine Stubbe Hørlyck. Hans opgaver bliver dels at være præst for danskere i Thailand, dels at være en del af den danske ambassades beredskab som socialattaché, fremgår det af et facebookopslag fra Danske Sømands- og Udlandskirker. Desuden skal den nye Sømands- og Udlandspræst være med til udviklingen af Dansk Kirkes Hus i Bangkok sammen med kirkerådet.

”Der har kun været en dansk præst i Thailand i syv år, så der er stadig meget, der er under opbygning, og det ser jeg virkelig frem til at være med til allerede fra 1. september,” udtaler Nicolaj S. Hørlyck i opslaget.