Sommerhøjskole i Mariager

Fra 4. til 10. august holder Mariager Højskole igen Sommerhøjskole i Mariager.

Kurset byder på fællesskab, trosstyrkende undervisning, lovsang, bøn og forskellige aktiviteter – både for kvinder og mænd. Bl.a. kan man opleve saunagus med en dygtig saunagusmester, synge i kor med korleder Allan Lorenzen og være med til udfordrende aktiviteter i ”Det’ for mænd”. Midt på ugen er der en heldagsudflugt med det gode skib Agape til Bramslev Bakker – hvor man kan opleve noget af den fantastiske natur omkring Mariagerfjord.

Varm atmosfære og spændende undervisere

”Kursuslederne Vera Bendtsen og Carsten Jensen er enormt gode til at skabe de praktiske rammer og en varm atmosfære, hvor alle kan være med, og vi er så glade for at se de mange seniorer, som har glæde af Sommerhøjskolen,” siger højskoleforstander Leif Petterson. Han tilføjer, at skolen glæder sig til at tage imod kursister fra mange forskellige kirkelige baggrunde, og nævner spændende undervisere som Hansa og Niels Vestergaard, Jørn Hyldgaard, Solfrid Bracher, Poul og Karen Margrete Kirk, Palle Flyger samt Harald Gregersen, der leder deltagerne i lovsang.

Der er stadig ledige pladser på sommerhøjskolen. Program og tilmelding ligger på hjemmesiden www.sommerhøjskole.dk. Man kan også ringe på 9668 2700 for mere information om kurset.