Årsmøde i KFUM’s Soldatermission

Oberst Susanne Lund holder foredrag over emnet: Forsvaret i dag og samarbejde med KFUM’s Soldatermission. Foto: Sebastian Søby

Soldatermissionen holder årsmøde i Aalborg lørdag den 28. september fra kl. 10.00. Årsmødet er en unik mulighed for at møde gamle og nye bekendtskaber samt høre om de seneste nyheder og begivenheder i KFUM’s Soldatermission.

Årsmødet starter med altergangsgudstjeneste i Nr. Uttrup Kirke. Der vil være faneindmarch og musikledsagelse af Prinsens Musikkorps samt prædiken ved landsformand, provst Ole Rasmussen.

135 år med soldaterhjem

Efter frokost på KFUM’s Soldaterhjem i Aalborg vil der fra kl. 13.00 være møde i Nr. Uttrup Kasernes Gymnastiksal. Her markeres 135 år med KFUM’s Soldaterhjem i Danmark med forskellige indslag og gæster på scenen. Om eftermiddagen er der foredrag ved oberst Susanne Lund med emnet: Forsvaret i dag og samarbejde med KFUM’s Soldatermission. Senere er der festaften med sang og musik ved Prinsens Musikkorps og solist Tune Jacobsen, fortællinger fra soldaterhjemmene og festtale ved sogne- og flyverpræst Kristian Gram Schjoldager, Tranum.

Herefter indsamlingsaktiviteter ved soldaterhjemsleder Kasper Klarskov og afslutning ved sogne- og feltpræst Henrik Busk Rasmussen, Nr. Uttrup. Tilmelding via KFUM’s Soldatermissions hjemmeside.