Røverbande stjal for 200.000 kr. på missionsstation

Trods vagtværn har Hanne og Egon Falk mistet omkring 60 effekter fra deres hus i Arusha, TanzaniaTirsdag 28. maj kom Hanne og Egon Falk hjem til Tanzania, efter 3 måneders møderejse i Sydafrika, Norge, Danmark, Færøerne og USA – og opdagede, at deres hjem var plyndret for værdier til 200.000 kr.Da hjemmet er sikret både af private vagter og et offentligt vagtværn, samt 4 store vagthunde, er indbruddet højst sandsynligt sket ved “samarbejde” med vagtpersonalet.
– Det var et organiseret røveri, hvor en af vore egne vagter på en eller anden måde var involveret, da han er totalt forsvundet. Efter nattens røveri vendte han heller ikke hjem til sin kone og barn! fortæller missionærparret.
– Efter røveriet er vi nu tvunget til at sikre vort hus endnu mere med et “sikringsrum”, fortsætter Hanne og Egon Falk.

Rejser ud alligevel
Men Falks giver ikke op:

– Vi har besluttet at Djævelen ikke skal få lov at profitere på det skete og vi tager som planlagt af sted på korstog i næste uge til byerne Urambo og Tabora, og vi forventer en herlig sejr, og at tusinder af mennesker skal lære Jesus at kende som deres Frelser og Herre, slutter parret, der appellerer om økonomisk hjælp til sikkerhedsforanstaltningerne.

Mirakler til muslimer

Hanne og Egon Falk arbejder gennem store evangelisati-onskampagner med op til 50.000 mennesker på fodboldstadions og bytorve og viger ikke tilbage for at gå ind i muslimske områder i Østtanzania. Helbredelser og dæmonuddrivelser gør stort indtryk på muslimerne, og små kirker på “det hårde missionsfelt” får et mægtigt skub fremad.

Vant til problemer

I november sidste år fik Hanne og Egon Falk ødelagt udstyr for 600.000 kr. da en storm hærgede et kampagneområde. Deres to højttalertårne styrtede sammen og scenen med overdækning blev krøllet sammen.
På grund af korruption er det vanskeligt at tegne en forsikring, der dækker så store beløb. Den norske evangelist Aril Edvardsen gik imidlertid ind med et lån, så Falks kunne købe nyt udstyr og fortsætte deres aktiviteter indtil pengene var samlet ind.
Hanne og Egon Falk leder organisationen New Life Outreach med base i Pinsekirken i Århus. Yderligere informationer fås på www.nlo.dk