Hvor langt skal vi gå?

Hvor langt skal vi dog gå for at tækkes det enkelte menneske eller små marginal grupper ?
Unge piger får aborter og mener stadigvæk at Gud elsker dem. Så det kan jo være lige meget for det er mig som Gud elsker og er med, så jeg må gøre hvad jeg vil.
Bøsser og lesbiske har den samme tankegang med at de bare kan gøre hvad de vil for Gud elsker dem. Og det er jo rigtigt, Gud elsker dem, men når de nu mener det, så burde de jo også prøve at se væk fra det, de gør. De dyrker sex med en af samme køn. Og alligevel mener de i ramme alvor at Gud elsker dem, så de bare kan gøre hvad de vil. Men de glemmer at Gud har skabt manden og kvinden, for at de kan forplante sig. Det kan jo ikke ske mellem to af samme køn, det er kun for sex. Mener de at det er kærlighed, så skal man jo have kærlighed til sin næste sin broder og sin søster, men det bevirker jo ikke, at man absolut skal gå i seng med hinanden.
Alle disse små marginalgrupper buser på fordi de lytter til en regering eller folk som ikke ved hvad det vil sige at være kristne.
Gud elsker os hver især, ja, med en så brændende kærlighed at vi ikke kan fatte det. For fattede vi den kærlighed som Gud giver os, så kunne vi aldrig finde på at sige at jeg kan gøre det og det for Gud elsker mig. Når ens fader elsker sit barn så vil han også tugte en, og det gør Gud også, men det har mange glemt at Gud også gør. (forkortet)
Jan Dallerup,
Chl. Muncksvej 21,
2400 KBH. NV.