„Vild og Blodig“

Godt Nytår – og Tillykke med det!I sidste uge skrev Maria om nytårsfortsætter, og lad os dvæle lidt ved det. For når snakken falder på nytårsfortsæt, aktiveres mit lille kluklatter-gen. Det er jo dømt til at mislykkedes. Hvorfor? Måske fordi de fleste nytårsfortsæt bliver bestemt fra kl 03.00 d. 1. jan og fremefter.
Nu skal du dog slet ikke være så trist, dig der allerede er fejlet, eller dig der glemte at nytårsfortsætte, for til jer er der opmuntring at hente. Jeg læste her den anden dag en videnskabelig undersøgelse, og den fortæller, at når man er ca. en uge inde i det nye år, er der optimale betingelser for at sætte sig ting for, som det hedder. Det gælder specielt de mænd eller kvinder, der er født i et stjernetegn og har fødselsdag i løbet af året.
Så tyvstjålet fra et par gode venner, og fordi jeg er så ideforladt, kommer her et knaldgodt tip til dig, der ønsker et for fedt 2004, kun lidt brugt og fuld af muligheder og udfordringer. Førpris; uendelig mange penge, ny pris; gratis for dig! I 2004 skal du og jeg være……“Vild og Blodig“. Vild og Blodig? Ja, Vild og Blodig! Som sagt er det ikke mit påfund, men det dækker over noget helt fantastisk. I 2004 skal du og jeg gøre ting, vi normalt ville sige; „nej, det kan jeg ikke“ eller „nej, det tør jeg ikke“, eller „nej, det gider jeg ikke“ til. For at gøre det mere specifikt, handler det i år om at være „Vilde og Blodige“ overfor andre.
At gøre noget for andre er noget af det sværeste, og det er alt lige fra et smil, en opvask til en undskyldning. Sjovt nok er det noget af det bedste, når vi „har gjort“, men der er altså noget der kommer før „har gjort“, og det er „at gøre“.
Nu er vi så, så heldige, og hold nu rigtig godt fast, for nu kommer den gode kristne pointe, som falder helt til jorden, hvis du bare skøjter hurtigt igennem de sidste par linier. Manden, som opfandt „at gøre“ og „har gjort“, er på vores side. Han holder med os! Nu sidder du måske og tænker, at det har du hørt 1000 gange. Fint nok, men hvornår lærer du det så. For indser du det ikke, er det de samme ting du ikke „fik gjort“, når vi når 2005. Jesus er for os, ikke imod os. Lad Jesus få lov til at hjælpe dig i 2004 med at være „Vild og Blodig“, og smag og se, at det rykker at give ham lov til at give en hånd med. Lad os snakkes ved i starten af 2005 og se, hvilke planer han så har for os. GOD SPEED!!

Husk: Du kan dobbelt så meget, som du selv tror. 10 gange så meget, som din mor tror, og med Jesus ombord kan du roligt gange det med 10 mere.