2½ time med Jesus og Josefine

Danmarks Kirkelige Mediecenter indbyder præster, lærere og folk, der på andre måder arbejder med kristelig formidling og undervisning til et par intense timer med ’Jesus og Josefine’, hvor der bliver plads til debat og inspiration.

Foto: TV2

Julekalenderen Jesus og Josefine vakte stor opsigt i december. Men hvad er de videre perspektiver? Er ’Jesus og Josefine’ en døgnflue, eller er der også i fremtiden plads til at sige Gud og Jesus i TV’s bedste sendetid? Hvordan kan kirken tage udfordringerne og mulighederne op som denne julekalender giver?
Ved arrangementet medvirker Bubber fra TV2, Karen Schousboe, etnolog, forfatter og leder af Folkekirkens Infocen-ter i København og Jakob Rönnow, sognepræst i Vangede kirke og præsten på Jesus og Josefine DVD’en.
Arrangementet foregår d. 15. marts 2004 kl. 15.30-18.00 i Trinitatis Kirkens Sognehus, ved Rundetårn i København.