Harvest fejrer 10 år

Int. Harvest Christian Center, Pastor James og Clara Commey, fejrer 10 år i tjenesten. Jubilæet festligholdes med et 3 dages program, der løber fra d. 20.-22. februar. Ved jubilæet vil der blive tid til at reflektere lidt over de forgangne år, men først og fremmest vil der blive set fremad mod nye mål, hvad programtitlen „Forvandler liv til større gerninger“ også antyder.
Møderne d. 20.-21. februar vil blive afholdt i Frelsens Hær – Templet, Frederiksberg Allé 9, 22. februar afsluttes programmet i Nr. Farimagsgade 45-47.
I forbindelse med møderne i Frelsens Hær vil der blive foretaget en professionel live-optagelse med henblik på en CD-udgivelse med Harvest Praise Singers. Gæstetaler er Pastor Kim Torp fra Bibel- og Missionscentret i Thisted. Alle er hjerteligt velkomne.