Synspunkt
Bundkarakter til Kemal Qureshi

Det er med stor foragt at den selvophøjede SF’er Kemal Qureshi i åbenhedens højt hellige navn ønsker at lægge informations-cd-rommen ”Sexstarz” ud på nettet. Skal dette virkelig ses som en heltegerning og en alt for tidlig start på en kommende valgkampagne? Svaret er ja til for tidlig start på valgkampagnen og et stort nej til heltegerningen.
Det er selvfølgelig meget beklageligt at sundhedsminister Lars Lykke Rasmussen ikke tidligere i forløbet af skabelsen af denne cd-rom kendte til indholdet, så pengene til cd-rommens produktion gik tabt. At en minister i Danmark tager en beslutning, som koster omkring en halv million kr., for at beskytte de mange unge folkeskoleelever mod disse meget omdiskuterede sexfantasier og sexudøvelser er kun godt – og det fortjener han ros for. Det er ærgerligt med pengene, men flot med beskyttelsen af værdierne.
Mange vil sige, at unge skal have information om sex, og hvis de ikke får det af folkeskolen, finder de det selv på nettet. Men hvorfor skal størstedelen af disse elever belemres med disse meget frastødende sexformer? Er det bare for informationens skyld ? Hvis de unge elever vil finde noget om disse former for sex, gør de det jo selv på nettet, men facts er, at en meget lille del af disse elever ønsker at søge efter disse informationer. De ved, hvad det er, men ønsker dem ikke, så hvorfor følge mindretallet og lade denne cd udsende?
Men ikke nok med det. Det kan kun tages som en meget seriøs provokation fra Kemal Qureshi at sende et åbent brev til Lars Lykke Rasmussen, hvori der tilbydes at overtage disse forbudte cd-rommer kvit og frit og sende dem ud til fortvivlede forældre og unge folkeskoleelever, som ikke kan hente denne cd ned fra nettet.
Er denne dybt venstreorienterede Kemal Qureshi ikke selv fortabt i den tidligere sovjetiske tankegang, når han ikke en gang kan se det fantastiske, åbne demokratiske samfund, vi lever i, som vi alle er mere eller mindre er glade for.
Tag dog dine skyggebriller af! Og indse, at der må da være grænser. Vi skal ikke bare informere for at informere. Hvad er meningen med at fortælle om en case, hvor en person tænder seksuelt på afføring? Dette handler ikke om at skjule nogle informationer, som iflg. Kemal åbenbart gør dette samfund til sovjetisk, men handler langt mere om at sætte grænser for, hvad vi gider at høre på og informeres om – og frem for alt hvad statens (vores) penge skal bruges til.
Ønsker man at finde viden om disse omdiskuterede sextilbøjeligheder, findes de på nettet, men man vælger det selv, og dette kan ikke forhindres af nogen. Deri ligger det åbne demokrati. I dette tilfælde vælges det ikke selv af den enkelte elev, men bliver smidt lige i hovet af en forvirret helt fra SF, som ikke sætter grænser!

Jakob Vibe Smidt
Prinsessegade 54, st.tv.
7000 Fredericia
Næstformand KDU, Vejle Amt

Peder Tind
Ydunsvej 49 1 th
7000 Fredericia
Formand for KDU, Vejle Amt