Den danske Salmebog

Der skulle gå mange år, så kom ændringerne ved at hører salmerne. Pludselig er salmerne blevet interesante og betydningsfulde. Hvilket er sket lidt efter lidt gennem kirken og morgenandagterne og årets gang. Ligeledes gennem bøger som fortæller om vore salmedigtere. Mit budskab til søgende mennesker er derfor lyt til salmerne, læs dem. Efterhånden bliver de en guldgrube for sjælen og giver styrke og ro, samt leder en ind i gudstjenestens mangfoldighed og et rigt og godt kristen fællesskab. Nye salmer læres sammen med de gamle og hele tiden opdager man nye sider blive levende for en. Jeg var 40 år da det begyndte, så jeg ved kærligheden til salmebogen skal nok komme, og derved berige ens kristne liv og ændringer til salmerne og det kristne liv og det kristne fællesskab. Må den danske salmebog også blive til din velsignelse.

Ernst Lund
Præstegade 19
4400 Kalundborg