Endelig en påske med fokus på Jesus

En debat om den nye Jesus-film ”The Passion of Christ” af Mel Gibson farer i øjeblikket henover landet. Debatten deler landet, og endog kristne, i to lejre: for eller imod. Uanset hvilken holdning man har til filmen, har man i hvert fald en holdning.
Personligt synes jeg, at vi i stedet skal glæde os over, at vi netop har haft en jul med fokus på Jesus gennem børnejulekalenderen Jesus & Josephine. Et fokus, som ellers ville have været rettet mod nisser, tryllerier og andre verdsligheder. Nu giver Gud os endda også en mulighed for en påske med fokus på Jesus. En tid, hvor fokuset ellers ville have været rettet mod påskeharer, påskekyllinger og påskebryg og hvor Bibelens budskab er druknet i ferie og fridage.
Vi har nu igen fået en helt legitim lejlighed til at tale med naboer, kolleger og ikke-kristne familiemedlemmer og venner omkring påskens budskab og evangeliet. Lad os i stedet gribe denne Guds-givet lejlighed til at sprede Hans ord og lade fordomme om Mel Gibson og filmens udtryk ligge.
God påske!

Johannes Lee
Fyrkildevej 82, st. tv.
9220 Aalborg Ø.