Troens vilje

Det er på tide, at vi er nød til individuelt, at bede for omgivelserne. Det udvikler sig hurtigt med evangelisering i hele verden.Bed for hinanden, ikke bare for det vi ser i nærhold, men også bed for det, der ligger fjernt.
I Ånden er det således, at det er allestedsnærværende. Der er jo heller ingen grænser/bestemmelser over, hvor meget bønnen skal indebære. Det er sundt og fornuftig at forebygge sin åndelige horisont. Hvor der er plads til alt også det fortrolige mellem sig selv og Skaberen. Om du er alene eller ensom er du altid i Herrens hænder og han vil gerne have fællesskab med dig.
Tvivl passer ikke i dit eget åndelige indre, derfor er det nødvendigt at søge Herren Guds tanker for dig. Bøn er det som vokser i tilbedelse og altid er i udvikling med tankevirksomheden i vort indre jeg. Dit sande jeg kan du først opleve når Gud begynder at bruge dig.
Bønnen skal bruge sin tid som det er, ikke tanker om tvivl eller negativitet, men frigør dig selv sammen med Herren, Talsmanden Jesus. Frigør dig selv i Jesu navn og flygt ikke fra Guds nærvær. Hvor skal vi flygte hen fra Ånden? Alle vil opleve berigelsen i livet, bønnen kan alt må jeg sige. Gud elskede os først, vi må individuelt bearbejde troens vilje, for når Gud kan- kan du også med hans hjælp. Find dig selv hos Kristus, Han der led for os, da vi skulle frelses.

Niila Rallerupgaard
Holsbjergvej 20
2620 Albertslund