Boganmeldelse
Illustrationer til Fadervor

Fadervor er den daglige bøn, som indeholder alt det, mennesker har brug for at bede om. Bønnen er uudtømmelig for indhold og spejler hele livet. I Bogen om Fadervor, som er en af flere bøger om emnet, forstås og tolkes Fadervor i sammenhæng med den bibelske sprogverden og fortælletradition, og samtidig spiller salmebogen en vigtig rolle som forståelsesnøgle.Bogen har en kort indledning og derefter en teologisk gennemgang af Fadervors 7 bønner. Til hver af de 7 bønner knyttes et skriftsted samt et vers fra Den Danske Salmebog.
Bogen er rigt illustreret af Esben Hanefelt Kristensen, som også illustrerede børnebibelen fra Det Danske Bibelselskab. Det er meget farverige og spændende illustrationer med en rigdom af detaljer uden at være overbroderede. De er så flotte, at jeg kunne finde på at købe bogen alene for illustrationernes skyld.

Søren Lodberg Hvas: Bogen om Fadervor • Illustreret af Esben Hanfelt Kristensen
55 sider • 149 kr • Det Danske Bibelselskab