På mission i evangelierne

Det bibelske adventurespil På sporet af Jesus kan være spændende nok, men det er bestemt ikke for begyndere inden for computerspil
På sporet af Jesus er et computerspil, der skal lære børn i alderen 8-14 år en masse om Jesus, om evan-gelierne og om Jesu tid.Spillet indeholder 10 missioner, der bl.a. byder på tydning af hemmmelige skrifter og eftersøgning af skjulte gravkamre. Det er ikke let at løse opgaverne; man skal være meget opmærksom på det, man ser og hører for at kunne klare dem. Til gengæld vil de børn, der slipper helt igennem alle missionerne med garanti have fået et godt kendskab til Jesus, til hans liv og lære og be-tydning.

Også til undervisning
Spillet kan også bruges til at gøre kristendoms- og konfirmandundervisning mere spændende, men det forudsætter nu nok, at der er én – ikke nødvendigvis lære-ren eller præsten – der kender spillet, så man undgår alt for meget spil(d)tid. Pointen er, at spillet også kan inspirere til at stille spørgsmål og til at arbejde med Bibelen.

Grafik ok
Hvad animationen angår, er der sket meget, siden Computerbibelen kom. Gra-fikken er meget bedre, selv om der er et stykke endnu, før det når op på højde med nogle af de mest populære kommercielle computerspil; bl.a. kniber det lidt for tale og mundbevægelser at følges ad. Det bliver alligevel nok ikke grafikken alene, der får børn til at opgive spillet.
På sporet af Jesus, der kan spilles på både Mac- og Windows-computere, er et krævende spil, men også værd at bruge noget tid på.

På sporet af Jesus
Cd-Rom 199 kr
Det Danske Bibelselskab