Ny i SALT

Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi i Danmark, SALT, har ansat cand. mag. Bent Bjerring-Nielsen pr. 1. august 2004 i en 50% stilling som lærer i Teologi og Kultur. Desuden er Apostolsk Kirke nu med i det formelle samarbejde om SALT.

Bent Bjerring-Nielsen bliver lærer i SALT

Bent Bjerring-Nielsen er uddannet ved Københavns Universitet, hvor han også løbende har efteruddannet sig inden for teologi, mission og kultur. Hans særlige interesse er kristendom og litteratur, og han har udgivet bøger om nyreligiøsitet og om fortolkning af Bibelen.
Ved siden af arbejdet i SALT fortsætter Bent Bjerring-Nielsen som præst i Amagerbro Frikirke.
SALT arbejder med at drive menighedsbaseret teologisk lederuddannelse og er nu et samarbejde mellem Baptistkirken, Dansk Oase, Pinsekirken i København, Missionsforbundet og Apostolsk Kirke. Salt er et nordisk samarbejde med 100 studerende på 6 forskellige steder.