Ny uddannelse på MF

Menighedsfakultetet (MF) i Aarhus arbejder på at få en bacheloruddannelse godkendt.
Ifølge fakultetsleder Ingolf Henoch Pedersen har MF forbindelse med Oxford Centre for Mission Studies, som vil hjælpe MF med at få en international godkendelse af uddannelsen ved et britisk universitet.
Han forklarer også, at en bachelor giver mange forskellige jobmuligheder, men den største fordel er nok, at den studerende kan fortsætte sine studier frem mod en kandidateksamen ved et hvilket som helst fakultet.
Meget tyder på, at MF kan tilbyde uddannelsen fra sommeren 2005.
Dansk Bibel-Institut i København har en tilsvarende uddannelse, dvs. den 3-årige TKM-uddannelse, som er internationalt godkendt som bachelorgrad. Uddannelsen foregår i København, men eksamen aflægges ved Misjonshøgskolen i Stavanger.