Hvorfor søge ligestilling i bunden?

To unge kvinder med indvandrebaggrund har anmeldt en restauratør i Aalborgs værtshusgade, Jomfru Annegade til politiet for diskrimation ,da de angiver at være blevet afvist af en dørmand p.g.a. deres hudfarve. Hvis det viser sig at holde stik, bør restauratøren idømmes en klækkelig bøde. Alkoholbranchen slipper efter mine begreber alt for billigt fra sine lovovertrædelser.
Imidlertid vil jeg også gerne rette et spørgsmål til de to unge damer: ”Hvad vil I dog i dette miljø?” I stedet for at søge ligestilling i bunden af dansk ”kultur” liv, de forskellige former for spiritusudpumpning stationer, bør I søge at udbrede jeres oprindelige kulturs og religions afstandtagen fra alkohol til konsumbrug. På denne måde vil i kunne virke kultur berigende i det gennem alkoholiserede Danmark!

Henning Sørensen
Irisvej 17
8500 Grenå.