Kristent menneskesyn hos Kristendemokrater?

Marianne Karlsmose siger, at omdrejningspunktet for Kristendemokraterne er det kristne menneskesyn. Det tillader jeg mig at tvivle på. For Marianne Karlsmose siger også, at kristendemokraterne er et parti for alle uanset tro, f.eks. også for ateister og muslimer. Jeg har ikke set nogen angivet procentsats for eventuelt mulige ikke kristent troende i Kristendemokraterne. Det betyder, at der er lukket op for, at ateister og muslimer og new-age-folk kan blive flertallet af medlemmerne hos kristendemokraterne, vis disse grupper vil det. Og hvis man vil påstå, at ateister og muslimer og new-age-grupper, dersom de bliver de fleste, vil videreføre det kristne menneskesyn, så er vi ude i vrøvlet. Det kristne menneskesyn forudsætter den kristne tro. Så kristendemokraterne har sat sig på et ideologisk sted, hvor grundlaget på langt sigt er fuldstændig relativisme. Kristendemokraterne er en religionsneutral størrelse, der bygger på religionsneutral humanisme. Desværre.

Niels Erik Søndergård
Rasmus Rasks Alle 95
5250 Odense SV