Kroen i kirken!

Nu er man i Næstborg kirke ved Løgstør kommet ud over det problem at sidde i kroen og tænke på kirken eller sidde i kirken og tænke på kroen.
Nej, man gør det meget mere praktisk, man får da bare en bajer i kirken og så lige røde pølser til. Så kan de nedlægge kroen i stedet for kirken, den får jo også statstilskud. Kirken stod jo næsten tom med 3 til 5 deltagere.
I denne kirke har man da ikke et problem med alkohol i altervin, nej for som der blev sagt på TV, nu når vi skal have konfirmation, så kan vi da få sodavand og bajer bagefter. Havde det været 1. april, havde jeg taget det som en spøg, men de mener det, og så skal der vel også høj cigarføring til.
Hvor er respekten for kirken? Det er nu spændende at høre hvad Kirkeminister Tove Fergo siger. Det harmonerer ikke med det, hun skrev til mig om alkohol i kirken.
Det var desværre det, jeg i over et år havde advaret imod, og folk troede ikke rigtig på, at det stod så alvorlig til, men det gør det. Jeg sagde i min kamp for at få forbud mod alkohol i altervin til børn, at det var da ved at være dråben, der fik bægeret til at flyde over.
Nej, nu går præsterne videre, der sker dem jo ikke noget, bare lidt håndbajer, det gør det ligesom lidt hyggeligere at gå i kirke og få en lille en på..

Hovedbestyrelsesmedlem
Danmarks Afholdsforening
Bjarne Buhl
Schjørringsvej 3
6000 Kolding