Livets svære valg

Hvad skulle jeg gøre? Piktogrammerne på dørene ud til Burger Kings toiletter var fjernet.Er der egentlig en eller anden standard for placeringen af herre- og dametoiletter? Er damer til venstre og mænd til højre? Hvis der er, så vidste jeg det i hvert fald ikke i denne prekære situation. En masse cola giver nu engang en trang, der ikke bare kan ignoreres.
Gode råd var dyre. Nå, der var jo 50% chance (risiko!), så jeg valgte døren til højre. Der var ingen andre på toilettet, så jeg gik ind i en af båsene og ordnede det, jeg nu skulle. Så langt så godt.
Pludselig lød det udefra: „Maria, er du snart færdig!”
Ups, jeg var altså rendt ind i de 50 pct.’s risiko! Hvad skulle jeg gøre?
Jeg ventede til Maria og hendes veninde var gået, og der var blevet stille udenfor. Så var det ud i en fart! – Uden at vaske hænder!!

Nogen gange er vi bare lost – helt uden forudsætninger for at foretage det rigtige valg. Godt, at vi kan bede Gud om hjælp til at foretage de rette valg – både de store livsvalg og de små dagligdags. Desværre tænkte jeg ikke lige på det den dag.

Jo, jeg gik selvfølgelig ind på herretoilettet, som jeg nu vidste var til venstre, og vaskede mine hænder!