Over 80.000 danskere har allerede set Jesus-filmen

Danskerne strømmede i biografen i påsken for at se Jesu lidelseshistorie udbredt på filmlærredet.
Også i USA slår filmen fortsat rekorder. – Dronning Margrethe og Mary så den 2. påskedag i ÅrhusThe Passion of the Christ var den største billetsluger i de amerikanske biografer i påsken. Herhjemme har 82.420 danskere set filmen siden premieredagen den 2. april. Deriblandt også Dronning Margrethe.Dronningen så filmen sammen med sin kommende svigerdatter, Mary Donaldson.
The Passion blev kun overgået af familiefilmen „ Terkel i knibe“ som påskens største filmsucces i Danmark.
Og det overgår stadig væk alle forventninger hos distributøren Angel/Scanbox Enter-tainment, som distribuerer filmen i de nordiske lande, fortæller booker Peter Sølvsten.
– Normalt falder publikumstallene med 30 procent en uges tid efter premieredagen på en film. Men The Passion holder sig stabil; vi har kun registreret en nedgang på fire procent. Og det er meget, meget flot, siger Peter Sølvsten og fortæller samtidig, at filmen sikkert først bliver taget af plakaten herhjemme i august måned.
I USA har filmen indtil nu indspillet 353 mio. dollar.
I England har over 1 million allerede set filmen.
Herhjemme vises filmen i 28 biografer over hele landet og flere kirker har arrangeret særforestillinger. Blandt andet kirkerne i Herning.

Læs mere – Tryk her

Jesus-film vises i islamiske lande – Læs mere