120 kristne til bøn på Christiansborg

Bad bl.a. for konsekvenserne af ny lov om ægsortering
Bedehus Danmark samlede københavnske kristne til en dag med oplæg til bøn på Christiansborg og efterfølgende praksis i Skt. Petri Kirke d. 3. april.

Den vetagne lov om ægsortering har langt mere vidtrækkende konsekvenser end loven om fri abort, sagde MF Tove Videbæk.

– Loven om ægsortering er mindst lige så verdens-omstyrtende, som den frie abort var, sagde MF og formand for Folketingets socialudvalg Tove Videbæk i sit oplæg.
– Når en lov om f.eks. fri abort vedtages herinde – af 179 mennesker – så har det indflydelse på hele befolkningen. Og har haft indflydelse i de godt 30 år, denne lov har virket.
– Den seneste lov, som jeg har været meget bekymret ved, er loven om ægsortering, som lige er blevet vedtaget, tilføjede hun.
Over 120 kristne fra hele københavnsområdet var mødt op den forårskolde lørdag for at bede for Danmark. Efter en times intensiv motivation til bøn i Landstingssalen gik turen til den tyske Skt. Petri kirke i nærheden, hvor endnu flere sluttede sig til.

Bred opbakning

„Forbedere for Danmark“ stod sidste år for et lignende arrangement. Organisationen er nu lagt ind under „Bedehus Danmark“, som stod for arrangementet i år. Med i arrangørgruppen er bl.a. sognepræst Helge Pahus og frikirkepræsterne Jørgen Mortensen og Josef Kristensen.
Leder for Alpha Danmark, Bess Serner-Pedersen, stod for bønnen i Skt. Petri. Seks „stationer“ var stillet op rundt omkring i kirken, hvor folk kunne gå rundt og bede. Emnerne var bl.a. familien, skolen, kirken, Israel, verden – og naturligvis Danmark, inkl. konsekvenserne af den nye lov om ægsortering:

Kasserer babyer

– Man skal måske befrugte og kassere 10-15-20, inden man finder det rigtige, som så sættes op i kvinden. Det er potentielle små mennesker, som ville blive små babyer, hvis de fik lov at udvikle sig. Disse kasserer man.
– Et andet problem er, at man skaber et menneske med et andet formål end sig selv. Altså man skaber et menneske, fordi man skal bruge det til noget. Det har vi aldrig gjort nogensinde før, sagde Tove Videbæk – og tilføjede efter konferencen: – Det er skrækkeligt, når man også ved, at denne behandling kun er lykkedes én eneste gang i hele verden!