Teolog og murer rejser til Afrika

Solveig og Morten Bech Jensen rejser til Nkwenda Bibel-skole i Tanzania for de næste fire år at være missionærer i ord og handling. Solveig, 32 år, er teolog og skal undervise på bibelskolen, og Morten, 34 år, er murer og skal arbejde og undervise i kirkens byggeafdeling. Deres mål er gensidig forståelse, dialog og udvikling.
Med erfaringer fra frivilligt arbejde med alt fra flygtninge, prostituerede og misbrugere til mini-konfirmander har Solveig som nyuddannet teolog allerede mange personlige og faglige ressourcer at trække på i sit kommende job på Nkwenda Bibelskole i Karagwe stift i den lutherske kirke i Tanzania.
Morten er uddannet murer, men arbejder på nuværende tidspunkt som portør på Skejby Sygehus. I Tanzania skal han arbejde i kirkens byggeafdeling, hvor han håber at kunne give sine erfaringer som selvstændig murer videre til sine kommende kolleger.
Solveig og Morten Bech Jensen udsendes fra Lumby Kirke d. 18. april.