Ung leder på Soldaterhjem i Gothersgade i København

KFUMs Soldatermission har ansat Miriam Christensen som leder på KFUMs Soldaterhjem i København med virkning fra 1. maj 2004. 21-årige Miriam Christensen har allerede stor erfaring med at arbejde på soldaterhjem, idet hun har været fastansat på soldaterhjemmene i Værløse og Sønderborg og desuden har afløst kortere perioder i Haderslev, Oksbøl og ikke mindst Gothersgade.
Senest har hun i et halvt år arbejdet på et internationalt soldaterhjem i Kosovo under organisationen ECHOS.
Miriam er datter af Inga og Eigild Christensen, der tidligere har været lederpar på KFUMs soldaterhjem i Værløse.
Miriam Christensen afløser René Bjørn Buchhave. Han har været ansat i KFUMs Soldatermission siden maj 1997. Først som leder af soldaterhjemmet på Sjælsmark Kaserne. Fra august 1998 til februar 1999 stod han for etableringen af KFUMs Soldaterhjem i Bosnien, og siden maj 2003 har han arbejdet i København. I forbindelse med lederskiftet bliver der holdt reception på KFUMs Soldaterhjem, Gothersgade 101C kld., torsdag den 29. april.