Kristen kunst i Bjert

Pinsedag åbner en ny kunstudstilling af den kristne billedkunstner Verner Schmidt i Menighedshuset i Sdr. Bjert.Verner Schmidt arbejder med både malerier, collager og tegninger, og udstillingen viser eksempler på alle kunstarter.
Også motiverne spænder vidt. Udstillingen i Sdr. Bjert byder på kategorierne Færø-motiver, situationsopfattelser og religiøse motiver. Desuden er der en række værker, som ikke passer ind i nogen af kategorierne.
Det er menighedsrådet i Sdr. Bjert, der har sagt god for udstillingen, og foreløbig er det ikke besluttet, hvor længe udstillingen skal hænge.
Pinsedags eftermiddag er der fernisering, og også 2. pinsedag er udstillingen åben. Derefter viser et skilt udenfor Menighedshuset, om der er åbent eller ej.

Verner Schmidts maleri med titlen „Tågen letter.“