– Mary udstråler værdighed

– siger Kristendemokraternes leder, Marianne Karlsmose, som vi har interviewet kort før brylluppet, hvor hun og Birger er inviteret med…

Fotograf: Erik Kragh

Marianne Karlsmose og hendes mand har været i festtøjet hele ugen som gæst ved de kongelige fester i anledning af kronprinseparrets bryllup – i morgen skal de også med.

– Det er ægte kærlighed mellem kronprinsen og Mary Donaldson. Det ses tydeligt, fortæller Kristendemokraternes partiformand, der hilste på hele den kongelige familie for første gang under den rumænske præsidents statsbesøg i Danmark for nylig.
– Mary er utrolig sympatisk og udstråler en stor værdighed, der vil tilføre kongehuset noget nyt og positivt, mener Marianne Karlsmose.
Som partiformand regnes hun som en af landets mest indflydelsesrige personer. Derfor er hun og hendes mand inviteret med til vielsen i Vor Frue Kirke og til middagen om aftenen på Fredensborg Slot.

Marianne Karlsmose efter sit besøg tirsdag hos en stilist

Marianne Karlsmose og hendes mand deltog også i festmiddagen tirsdag aften på Christiansborg Slot, hvor det officielle Danmark fejrede kronprinsessen og Mary og til særforestillingen på Det Kongelige Teater i aftes. Udfordringen fangede partiformanden inden det store arrangement tirsdag aften.

Læs den store artikel om Marianne Karlsmose og Mary og Frederiks bryllup – tryk her